Concerten in coronatijd

Nu onze concerten de komende periode zijn afgelast willen wij ons publiek op een andere manier laten genieten van onze muziek. Daarom bieden wij concerten aan op afstand, geheel volgens de maatregelen. Bijvoorbeeld in een tuin, op straat of digitaal met een hoge kwaliteit opgenomen video-performance.

Dus wilt u een jarige verrassen, iemand in het zonnetje zetten of zelf even genieten van een privé concert? Mail info@strijkduo.nl, bel of whatsapp 06 44 75 28 24, of ga naar het contactformulier.

Vanaf €50 incl. btw kunnen wij een muzikale verrassing op afstand verzorgen. Als beroepsmuzikanten zijn bijna al onze inkomsten de komende maanden verdwenen door de maatregelen. Op deze manier hopen wij een positieve bijdrage te leveren aan deze gezondheidscrisis. Ook willen wij in ons eigen inkomen blijven voorzien, zoals wij dat als muzikanten al meer dan 20 jaar doen.

Bekijk en luister hier het digitale live concert dat we onlangs in de koepelkapel van stAeg gaven: www.staeg.nl/live (scroll door naar Melanie van Overbeeke en Anne van Eck).

Advertentie